Få struktur på væggen med strukturmaling

Hvorfor dog bare male noget ensformig som ikke skaber en wauw effekt, når du med samme arbejde kan få alle dine gæster til at måbe? Strukturmaling har fundet vejen til de danske hjem og det er der mange gode grunde til.

Vejen frem til struktureret hygge og dybde i hjemmet

Når du har et hjem der bare syner af perfektion og stil fra start til slut, så kan hjemmet hurtigt blive ramt af den mere upersonlige stil og mangle sjæl og dybde. Denne hygge der mangles, er egentlig ikke svær at skabe og det handler bare om at bryde de lige og fine linjer i ny og næ, f.eks. med en væg prydet med maling med struktur.

Strukturmaling behøver ikke at kræve at man skal stå og duppe en væg med våd vægmaling med svampe og andre remedier. Sandmaling eller som de fleste kalder for struktur maling er din vej frem til den strukturerede hygge derhjemme. Skal du finde et godt sted at se nærmere på strukturmaling, så køb strukturmaling online her.

Skab den kornede effekt af spil på væggene med én maling

Et kært barn har mange navne og derfor kan du sagtens støde på strukturmaling der kaldes for noget andet, som f.eks. tidligere beskrevet med sandmaling men der er også nogle der kalder strukturmaling for strygepuds. De ekstra navne til denne slags maling bunder i høj grad i de egenskaber som malingen her har at byde ind med. Den sandede effekt skyldes at malingen har den kornede effekt i malingen fra starten.

Det at strukturmaling har denne sandede effekt gør ikke malingen mere svær at arbejde med. Ligesom med almindelig glat vægmaling, vil du blot skulle rulle malingen over de flader du ønsker at der skal males, men i stedet for at ende ud med den glatte overflade vil du med samme snuptag have dig en vægflade med dybde og spil pga. strukturen.

Billig strukturmaling kan handles online

Du bestemmer selv hvordan det færdige look skal være på dine vægge. Selvfølgelig giver selve strukturmalingen den sandede effekt, men du kan skabe unikke vægge med måden du vælger at påføre malingen til dine vægge, der er nemlig ingen der siger at sandmalingen absolut skal rulles på væggene i lige baner. Du kan sagtens lege med bevægelserne og se noget helt nyt i form af mønster og dybde.

Det kan måske lyde som en dyr løsning med strukturmaling, da man f.eks. slipper for flere arbejdsgange med forskellige redskaber, men når du handler din strukturmaling online hos f.eks. maler-maling.dk, så sikrer du dig en langt bedre pris – nogle gange halv pris af hvad du ellers kan finde andre steder.